Walne zebranie członków 4 luty

W dniu 4 lutego o godz. 14:00 (pierwszy termin) lub 14:30 (drugi termin) w Łodzi przy Al. Politechniki 3 odbędzie się Walne Zebranie Członków Polskiego Stowarzyszenia Paralotniowego. Zebranie będzie miało miejsce w Sali Kinowej Politechniki Łódzkiej znajdującej się na Ip. Budynek ten znajduje się naprzeciw Hali Sportowej, przy której stoi samolot, myślę że przyjezdnym ta informacja ułatwi dotarcie na miejsce.

Porządek obrad:

1. Otwarcie obrad
2. Wybór Przewodniczącego Walnego Zebrania
3. Odczytanie i przyjecie regulaminu obrad WZC
4. Wybór Komisji Skrutacyjnej
5. Przyjęcie porządku obrad
6. Wybory Prezesa PSP i Zarządu, Komisji Rewizyjnej i Sadu Koleżeńskiego
7. Wolne wnioski
8. Dyskusje
9. Zamknięcie obrad

Zapraszamy wszystkich Członków Stowarzyszenia, osoby nie będące jeszcze Członkami PSP będą miały możliwość zapisania się na miejscu.
Prosimy o przyjazd wszystkich zainteresowanych paralotniarstwem i lotniarstwem, ze względu nie tylko na wybory do władz lecz również w punkcie 7. wolne wnioski można będzie złożyć projekty i plany działania w ramach PSP.
Na dzisiaj już mamy kilka propozycji zgłoszonych do realizacji w ramach PSP, miedzy innymi współorganizowanie MP i kilka wniosków w sprawach pomocy w organizacji i opieki nad startowiskami i dojazdu do nich. Jest jeszcze wiele spraw, których nie jestem w stanie teraz opisać, dlatego gorąco zachęcamy do udziału w zebraniu.
Proszę również na mój adres migor (at) widzew.net przesyłać swoje wnioski i zapraszam chętnych do działania i wzięcia udziału w kandydowaniu do władz.
Sekcja Paralotniowa z Politechniki Łódzkiej zaprasza chętnych filmowców i fotografików chcących pokazać swoje filmy i zdjęcia paralotniowe również do udziału w spotkaniu, które jest planowane po zakończeniu obrad PSP.

Osoby chcące przenocować proszone są najpóźniej do 2 lutego o przesłanie do mnie informacji, abyśmy mogli zarezerwować noclegi.
Jeszcze dla osób chcących się kontaktować telefonicznie podaje  nr telefonu
Pozdrawiam
Mirek Górski

Zbigniew Gotkiewicz